Întrebări frecvente

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Bine ai venit pe pagina noastră de întrebări frecvente. Vei găsi răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări ale modelelor noastre aici. Dacă ai o întrebare la care nu găsești răspuns aici, te rugăm să contactezi echipa noastră.

Mulțumesc!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Întrebarea ta nu este aici? Te rugăm să ne contactezi.

Poți câștiga un % din venitul NET al platformei sau poți primi o plată lunară fixă, de la 400 USD ca începător până la 2500 USD. Tarifele depind de dimensiunea contului tău, de experiența ta și de cantitatea de conținut pe care o furnizezi. Te rugăm să ne contactezi pentru o propunere de cont.

După acceptarea propunerii, echipa noastră va aranja un apel de înrolare cu tine pentru a gestiona logistica, cum ar fi stabilirea comunicării cu managerul tău de cont, stabilirea unui program de conținut și clarificarea oricăror restricții sau limitări pe care le poți avea.
Toate drepturile de conținut rămân ale tale. Nu deținem niciun conținut furnizat nouă.
Managerul de cont acționează ca o legătură între tine și restul echipei Bunny’s Agency. În funcție de dimensiunea contului tău, echipa care îl supraveghează poate include mai multe persoane. Managerul tău de cont va lucra cu tine în toate aspectele contului, de la transmiterea solicitărilor tale către restul echipei, îndeplinirea solicitărilor personalizate, răspunsul la întrebări și îndrumarea contului tău către succes.
Conținutul minim va fi discutat în timpul înrolării. Cu cât produci mai mult conținut, cu atât vânzările tale vor fi mai mari. Conținutul este unul dintre cei mai importanți indicatori pentru a determina dacă un cont va avea un succes masiv sau va avea un platou în timp.

Responsabilitatea principală a creatorului este pur și simplu crearea de conținut. Echipa BA se ocupă de orice altceva în numele tău.

Vei avea o linie directă de comunicare cu managerul de cont prin WhatsApp. Managerul de cont îți va trimite orice solicitări personalizate de la un fan. Va fi alegerea ta să accepți sau să refuzi.
Vei avea acces la managerul de contului tău prin WhatsApp.
Înțelegem că securitatea este extrem de importantă. Nu partajăm accesul la contul tău OnlyFans nici măcar cu echipa ta. Odată ce BA management primește informațiile tale de conectare, am creat un sistem VPS, astfel încât echipa noastră să se poată conecta și să îți vizualizeze contul fără acces direct. Acest lucru asigură siguranța contului tău și împiedică schimbul de parole.
Unul dintre primii pași ai aplicației este specificarea conținutului pe care ești dispus să îl faci și a ceea ce este interzis. Acordul tău cu noi se va baza pe aceste informații.

În prezent, serviciile noastre complete de management nu sunt disponibile pentru modelele fără chip.

Nu, OnlyFans este despre conținutul realizat acasă. Poți încărca câteva fotografii profesionale, dar cea mai mare parte a conținutului ar trebui să fie conținut de amatori.

SĂ VORBIM DESPRE OBIECTIVELE TALE

Începe aici

Ajutăm creatorii să atingă niveluri incredibile de succes cu conturile lor OnlyFans. Cu mulți ani de experiență și conturi, am învățat de ce este nevoie pentru a avea succes pe platformă. Nu mai pierde timpul cu strategii ineficiente și profită de cunoștințele și abilitățile noastre.